ZELF JE HUIS VERKOPEN ZONDER MAKELAAR, VANAF 197,-

Zelf je huis verkopen zonder makelaar, daarmee bespaar je duizenden euro’s aan makelaarskosten. Al meer dan tien jaar helpen we huiseigenaren zelf hun woning te verkopen op Funda, Huislijn, Pararius, enz. Zelf verkopen kan prima met een beetje hulp. Kies daarom hieronder je pakket en start de verkoop!

Waarom zelf je huis verkopen zonder makelaar?

Zelf je huis verkopen, zonder makelaar. Dat is slim, omdat je duizenden euro’s uitspaart door zelf de kijkers rond te leiden. Bovendien, wie weet er nu meer over jouw huis te vertellen dan jijzelf?

Maar hoe krijg je de woning op Funda?

Als internetmakelaar bieden wij de oplossing: Want wij zorgen ervoor dat je woning snel op Funda (en Pararius, en Huislijn) staat. Je komt rechtstreeks in contact met geïnteresseerde kandidaten, zodat je snel kunt schakelen.

Om je woning onder de aandacht van kopers te brengen heb je geen traditionele makelaar niet nodig. Want iedere Nederlander weet de weg naar Funda te vinden.

 

Voordelen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten

Vliegensvlug op Funda

w

Ondersteuning en advies op maat

Werkwijze

Je bestelt een pakket. We nemen contact met je op en zorgen er samen voor dat er goede foto’s en correcte (meet)gegevens zijn.

Wij plaatsen een mooie advertentie op Funda, Huislijn, Pararius, enz. 

 

Reacties van kopers sturen wij snel naar je door, zodat je snel kunt schakelen. 

 

Je leidt zelf de kijkers rond, want jij weet alles over je eigen huis.

 

Een bod! Wij onderhandelen voor je.

 

Er is overeenstemming!

Je vult samen het koopcontract in. Daarna maak je een afspraak met de notaris voor de overdracht. 

Wij ondersteunen je bij de verkoop van je woning:

  • Kwaliteitscontrole gegevens
  • Ondersteuning per telefoon en e-mail
  • Een passend individueel advies bij biedingen
  • Gratis wijzigingen van tekst
  • Gratis wisseling van foto’s

Wil je een super voordelig basispakket? Of kies je voor een uitgebreide advertentie? Of misschien wil je dat wij ook de foto’s en een woningvideo maken, de woning komen inmeten en een plattegrond maken. Neem dan het Pakket Compleet. Als je een huis wilt verhuren kies je natuurlijk het pakket Huurwoning.

Na bestelling wijst alles zichzelf maar als je nog vragen hebt kun je natuurlijk altijd even bellen of mailen.

Wat zeggen onze klanten?

“Mijn appartement heb ik snel en gemakkelijk verkocht dankzij Pakket Basic van Mijn Huis Makelaardij. Kopers werden direct naar mij doorgestuurd. De communicatie verliep soepel en heel persoonlijk. Prima geregeld dus!”
Peter V.

“Ik ben zeer te spreken deze manier van je huis verkopen zonder makelaar. Want er was goede service en snelle beantwoording van vragen. Heldere communicatie en een scherpe prijs. Dus zeker aan te bevelen!”

Michiel de Vries

“Vlotte doorplaatsing op Funda
Behulpzaam en vriendelijk
Huis na 3 weken verkocht!”

N. Evets

Wie zijn wij?

Mijn Huis Makelaardij is een online bedrijf. Het helpt je zelf je woning te verkopen, zonder makelaar.

Het bedrijf is opgericht door eigenaar Annelou Bangert (1961), makelaar en jurist. Na een carrière bij de overheid startte ze Mijn Huis. Ze runt het inmiddels al vele jaren met plezier en passie.

Niemand wil teveel betalen

‘Niemand wil teveel betalen, zeker niet voor dingen die je zelf kunt doen’ zegt Annelou. ‘Zelf je huis verkopen, zonder makelaar, is dan ook het uitgangspunt bij ons. Dit vullen wij aan met professionele hulp naar behoefte. Denk aan de onderhandelingen en de plaatsing op Funda.

Veel mensen kiezen er ook voor om de foto’s en eventueel de video door ons te laten verzorgen. Hiervoor werken we samen met ZIEN24. Maar ook dan ben je vele malen goedkoper uit dan bij de ‘gewone’ makelaar.

Voldoening

‘Het geeft ontzettend veel voldoening om te zien hoe blij verkopers en verhuurders zijn met onze dienstverlening. Steeds meer mensen weten ons dan ook te vinden. Het is opvallend dat het zeker niet alleen twintigers en dertigers zijn. Ook de groep van 40-60 jaar heeft geen moeite meer met digitale dienstverlening.

Traditionele makelaar

Natuurlijk zal er voor de traditionele makelaar ook altijd plaats blijven. Immers, niet iedereen heeft tijd en zin om zelf de bezichtigingen te doen. Sommige eigenaren verblijven in het het buitenland. Anderen zijn de taal niet machtig. Maar in andere situaties is zelf je huis verkopen prima te doen. Ook al omdat in de huidige markt een courant huis zichzelf verkoopt.’

Enthousiaste reviews

Het zelf verkopen bevalt de eigenaren dus uitstekend. Dat blijkt ook duidelijk uit de tevreden reacties van onze klanten. Want op Trustpilot en Google scoort Mijn Huis een solide vijf sterren. Soms wordt er een cadeautje bezorgd. Afzender is dan een zeer tevreden woningverkoper. Het ondernemen is leuk, maar dit soort dingen zijn toch wel de kers op de taart.’

Persoonlijke service belangrijk

‘Ook al speelt zich veel online af, persoonlijke service blijft belangrijk. Daarom onderhouden we persoonlijk contact met onze klanten. We werken ook niet met een geautomatiseerde berichtenbox.

Als we mogelijkheden tot verbetering zien dan geven we dit aan. Dat kan bijvoorbeeld gaan over de presentatie van de woning. Bijvoorbeeld als de foto’s te donker zijn. Ook halen we zonodig taalfoutjes uit de aangeleverde verkooptekst. Dat stelt men altijd zeer op prijs.

Maar verder is het uitgangspunt wel dat je zelf alles doet. Want we zijn er op de achtergrond. We bieden ondersteuning waar nodig maar we dringen onze klanten geen diensten op.’