Wat zeggen onze klanten over ons?

N. Evets – Mijn Huis Makelaardij is top!

Vlotte doorplaatsing op Funda
Behulpzaam en vriendelijk
Huis na 3 weken verkocht!

Ik ben zeer te spreken over deze dienst…

Ik ben zeer te spreken over deze dienst. Aanleveren wat er wordt gevraagd en de advertentie wordt geplaatst. Goede service en snelle beantwoording op eventuele vragen/aanpassingen. Duidelijke en heldere communicatie. Scherpe prijs. Zeker aan te bevelen!
Michael

Irma Wiese, Kolhorn

‘ Ik was super blij met het aanbod tegen lager tarief voor het plaatsen van het huis op Funda, mooie deal! Geen gedoe, een deelaspect afnemen en daar prima in handelen. Ook tussen de regels door geven jullie advies.
Snelle aanpassingen in tekst en voor dit alles, mijn dank is groot. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen. Wat ook mooi is en ik vaak mis in houding bij reguliere makelaars is het vragen om feedback, top.
Ik zie hier een klantvriendelijke open houding, die uitnodigt en niet afschrikt’

Ineke Koops, Menaam

‘Ik wil je hartelijk bedanken voor de goede dienstverlening’

Ed Scholten, Hengelo

‘Dank voor deze prima service voor weinig geld, heel onderscheidend’

Jose, Eindhoven

‘Het is verkocht en mag eraf! Bedankt voor alles!’

Buschman, Voorburg

‘Zeer tevreden met uw dienstverlening en zal het dan ook zeker aanraden aan anderen’

Lize en Michel, Amsterdam

‘Ging echt snel, hoop kijkers gehad..’

Margit van Keulen, Gameren

‘Wij hebben zelf, via een standaardexemplaar van de site van Vereniging Eigen Huis de koopovereenkomst opgesteld. Inmiddels is de termijn van ontbindende voorwaarden voorbij en is eea dus definitief. Ik vind jullie dienstverlening prima, een makkelijke en goedkope manier om zelf via de belangrijkste sites je huis te koop aan te bieden! Verder geen opdringerig gedrag o.i.d. dus ik ben helemaal tevreden!’

Patrick de H.

‘Ik wilde nog extra foto’s toevoegen toen de tuin er mooi bij stond en dat kon gewoon zonder extra kosten.’

Marjon van Maanen, Amsterdam

‘Heel blij mee, super goede beslissing om het appartement via jullie te adverteren’

Peter V.

Mijn appartement heb ik snel en gemakkelijk verkocht dankzij Pakket Basic van Mijn Huis Makelaardij. Kopers werden direct naar mij doorgestuurd. De communicatie verliep soepel en heel persoonlijk. Prima geregeld dus!’

J. Sierat

‘In principe ging het allemaal wel prima. Had niet gedacht dat ik het huis na 1 dag zou verkopen maar dat is weer een ander verhaal’

A. van der Vliet

‘Dank weer voor de supersnelle service. Nog vóór jouw bericht had degene die je mijn telefoonnummer hebt doorgegeven al gebeld. De eerste afspraak voor een bezichtiging is dus al voor vandaag afgesproken’

Aart

‘Zoals ik u gemeld heb is ons huis in Brakel binnen twee weken verkocht nadat u het voor ons op Funda had geplaatst’

Ria Maassen

‘Ik ben erg tevreden over de dienstverlening en het contact met Mijnhuismakelaardij. Ik ga het zeker aanbevelen als het van toepassing is.’

Pauline Otten, Hardenberg

‘De dienst van Mijn Huis makelaardij is een mooie aanvulling als je je huis zonder makelaar verkoopt en het proces verliep precies zoals op de site staat omschreven. Er wordt goed en vlot gereageerd.
Ondanks dat de vermelding op Funda minder uitgebreid is (goed te compenseren met pagina’s op social media) verschijnt het huis wel gewoon in de e-mails met ‘Nieuw aanbod (voor uw zoekopdracht op Funda) waardoor je de geïnteresseerde doelgroep meteen bereikt.
Ik was erg tevreden met deze dienst en zou deze zeker aanbevelen!

Hans Froon

‘Perfect. Ik kan niet wachten op een volgende verkoop.’

Jerry van MovinX, Den Haag

‘Ervaring: Top!’

– Raymond van Vliet, DE CALCULATOR Financieel Interim Bureau

‘De verkoop is prima gegaan, standaard verkoopcontract heel eenvoudig, met een klein beetje hulp van de vereniging eigen huis, zelf aan te passen en bezichtigingen denk ik als bewoner/eigenaar zelfs beter te kunnen dan een makelaar.’

H en L, Woerden

‘Een dag na plaatsing: Dat hij op Funda staat hebben we gemerkt, vandaag 4 bezichtigingen gehad en inmiddels van 2 een serieus bod. Nummer 3 zou nog met een bod komen en nummer 4 was in ieder geval heel positief en zou wat laten horen.’

Marja, Amsterdam

‘De ervaring was zeer positief, ik zou het iedereen aanraden!’

Aart van der Vliet, ‘s-Hertogenbosch

‘Zowel ons andere huis in Brakel als dit huis hebben wij op deze manier verkocht. U maakt heel heldere afspraken. Uw service is zeer accuraat. Zowel bij de opstart als bij wijzigingen heeft u zeer snel gehandeld. Gegadigden die via u contact opnamen heeft u direct aan ons gemeld. Kortom, ik heb uw dienstverlening als zeer prettig ervaren, waarvoor mijn hartelijke dank.’

Eric Tanorie, Sittard

‘Deze dienst van u, voor een beperkt bedrag het appartement te koop zetten op Funda, vind ik een prima dienst. Hiermee bent u een schakel tussen iemand die zelf wil verkopen en de professionele sites. Perfect.’

Jules

‘Tip top ervaring, dankjewel. Wellicht tot in de toekomst, ik zal je ook bij vrienden en familie aanraden.’

M. Navis

‘Wat ik als positief heb ervaren is dat het elke keer mogelijk is om zaken aan te passen, erg fijn.’

Hanneke en Leo S.

‘we moesten op een gegeven moment nee verkopen voor bezichtigingsaanvragen en hebben moeten kiezen wie het appartement mocht kopen”

Christine de Moor, Rotterdam

‘De dienst Mijn Huis, was precies wat wij zochten. Je huis verkopen is niet zomaar iets, dit wil je zorgvuldig doen. Juist de stappen van foto’s maken, web site maken, contract opstellen waren voor ons de perfecte wijze om goed afscheid te nemen van deze mooie plek.
Mijn Huis, had juist datgene wat wij niet zelf konden. Toegang tot de belangrijkste sites..
Het is niet zo je betaalt en het wordt geplaatst, nee, persoonlijk contact, advies, vragen worden snel en correct beantwoord (ook in het weekend)
Gewoon persoonlijk en eerlijk, en geen snelle verkoop praatjes.. Zo willen wij ons huis niet verkopen. En MijnHuis past volledig in ons totaal plaatje!!’
Bedankt!!

Jan Louwes, Nijverdal

‘Prima bevallen.
Hartelijk bedankt!’

Rick Nuis, Schiedam

Binnen 2,5 maand verkocht via Mijn Huis Makelaardij in combinatie met Marktplaats! Duidelijke communicatie en voor ons het belangrijkste: het snelle reageren na het stellen van een vraag of verzoek. Binnen 24 uur reactie! Wij adviseren iedereen die zelfstandig haar woning wil verkopen dit met ondersteuning van Annelou van Mijn Huis Makelaardij te doen. Nogmaals bedankt!’

Ton E., Amsterdam Buitenveldert

‘Voor de verkoop of verhuur van een garage gebruik gemaakt van Mijn Huis. Prima bevallen, o.m. door snelle en punctuele reacties.’

Anja Daman, Deventer

Wij besloten ons appartement in Deventer zelf te verkopen, echter toen wij benaderd werden dit gedeeltelijk via Mijn Huis makelaardij te doen met een plaatsing op Jaap.nl, Huizen.nl en Funda was de keus dit te doen niet zo moeilijk.
Wij zijn zeer tevreden over Mijn Huis makelaardij snelle service, korte lijnen en goede respons.
Het appartement is goed verkocht en veel kosten zijn uitgespaard alleen tijd besteed aan bezichtigingen maar dat is ook leuk werk, kortom een aanrader’

Sjettie Bruins, Delft

‘Hartelijk bedankt voor de service. Het was heel plezierig om met Mijn Huis Makelaar te werken’

Matthijs en Goitske, Noordwijk (Gn)

‘We hebben ons huis verkocht! We zijn blij met de manier waarop je ons geholpen hebt en bedanken je daarvoor.’

ik verkoop mijn huis zelf