Verkoopstyling

De eerste indruk, is de belangrijkste indruk! 

 

Alles draait om de eerste indruk, zo werkt dat ook met het verkopen van een huis.

De eerste interesse in jouw woning wordt gewekt door het bekijken van de online fotoreportage.

Dan wil je natuurlijk dat jouw woning er opvallend mooi uitziet en boven het andere aanbod uitspringt, waardoor jij de meeste geïnteresseerden naar jouw woning trekt. Door middel van verkoopstyling kun je dit realiseren.

Wat is verkoopstyling? 

Verkoopstyling is een huis klaar maken voor verkoop. Klaar maken voor verkoop betekent  dat je je woning aantrekkelijk maakt voor potentiële kopers. Iedere woning komt hiervoor in aanmerking en heeft zijn eigen unieke kenmerken. Door die goed uit te laten komen wordt de interesse van potentiële kopers gewekt. Een woning die op de huizenmarkt verschijnt en waarbij op de juiste wijze gebruik gemaakt is van verkoopstyling zal zich al snel positief onderscheiden tussen de overige te koop staande woningen. Verkoopstyling heeft zichzelf inmiddels wel bewezen. Het blijkt een goede methode om een woning snel en tegen een hogere prijs te verkopen.

Kan ik dat niet zelf? 

De kans is groot dat jij niet meer objectief naar jouw interieur kan kijken. Hoe mooi jij je inrichting ook vindt, als dit niet de smaak is van een potentiële koper, dan kan deze zich geen voorstelling maken van zijn of haar meubels in jouw woning en zal waarschijnlijk geen bezichtiging aanvragen.

Een verkoopstylist is wel objectief en kijkt door de ogen van een potentiële koper naar jouw woning.

Een verkoopstylist helpt jou om jouw woning zo neutraal mogelijk te presenteren, zodat jouw huis aantrekkelijk wordt voor een zo groot mogelijke doelgroep potentiële kopers. Daarnaast weet ze hoe ze de mooiste punten van jouw woning kan benadrukken en hoe je een lichte, ruimte en fijne sfeer creëert. Stuk voor stuk belangrijke punten voor een aantrekkelijke woningpresentatie en een aantrekkelijke woningpresentatie trekt meer kijkers naar de woning.

Juist in deze tijd kan verkoopstyling veel geld opleveren.

Niet in een snellere verkooptijd, maar wél in een hogere verkoopprijs.

Mijn huis is tegenwoordig zo verkocht! Dan maakt het toch niet uit hoe mijn woning eruit ziet? 

Fout! Juist in deze tijd kan een goede presentatie van je woning je ontzettend veel geld opleveren. Niet in een snellere verkooptijd, maar wél in een hogere verkoopprijs. 

Tegenwoordig begint de verkoop van je woning op internet. Dit is dé plek waar potentiële kopers op zoek gaan naar hun droomhuis. Hier word je getrakteerd op prachtige woningpresentaties met uitgebreide fotoreportages, aangevuld met full colour 2D en 3D plattegronden, 360 graden foto’s en zelfs video’s. Bij een verouderde woning krijg je zelfs een kijkje in de mogelijkheden met een heuze 3D visualisatie. Hierdoor zijn potentiële kopers verwend geraakt. Slecht gepresenteerde woningen of woningen die geen ‘goed gevoel’ geven, worden in deze tijd genadeloos weggeklikt.

Een aantrekkelijke online woningpresentatie begint bij verkoopstyling. Foto’s en video’s kunnen nog zo professioneel gemaakt worden, zonder verkoopstyling zal het resultaat nooit optimaal zijn.

zelf je huis verkopen - verkoopstyling

Voor en na verkoopstyling

Vraag een online verkoopstylingadvies aan

Je huis helemaal laten stylen is niet goedkoop. Kies daarom voor een online persoonlijk stylingadvies aan de hand van foto’s van je huis.

Onze verkoopstylist helpt jou om je huis zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren voor de verkoop.

Het doel? Een zo groot mogelijke doelgroep geïnteresseerden aanspreken en de verkoop van jouw woning voor de hoogst mogelijke prijs.

Wat moet je hiervoor doen? Vraag het online verkoopstylingadvies aan. Onze gecertificeerde verkoopstylist stuurt je aan de hand van de foto’s van jouw woning een verkoopstyling-adviesrapport, waarmee je zelf aan de slag kunt om je je woning op zijn mooist te presenteren voor de verkoop.

Een kleine maar slimme investering van € 125,- die zichzelf dubbel en dwars terugverdient!

 

BESTELLEN