Turfhaven 16 ‘s-Gravenhage

Turfhaven 16 2511DK 's-Gravenhage

 

€649.000

  • 52477909.1591011022-626
  • 52477909.1591011029-209
  • 52477909.1591011034-340
  • 52477909.1591011040-924
  • 52477909.1591011045-699
  • 52477909.1591011059-13
  • 52477909.1591011074-189
  • 52477909.1591011086-830
  • 52477909.1591011108-949
  • 52477909.1591011115-275
  • 52477909.1591011122-343
  • 52477909.1591011128-815
  • 52477909.1591011136-946
  • 52477909.1591011147-934
  • 52477909.1591011157-463
  • 52477909.1591011165-297
  • 52477909.1591011171-322
  • 52477909.1591011177-135
  • 52477909.1591011184-982
  • 52477909.1591011189-65
  • 52477909.1591011200-346
  • 52477909.1591011205-30
  • 52477909.1591011209-201
  • 52477909.1591011216-293
  • 52477909.1591011225-978
  • 52477909.1591011241-264
  • 52477909.1591011250-42
  • 52477909.1591011258-735
  • 52477909.1591011268-311
  • 52477909.1591011274-950
  • 52477909.1591011280-718
  • 52477909.1591011286-234
  • 52477909.1591011290-485
  • 52477909.1591011297-785
  • 52477909.1591011303-907
  • 52477909.1591011315-739
  • 52477909.1591011323-191
  • 52477909.1591011329-842
  • 52477909.1591011333-69
  • 52477909.1591011340-541
  • 52477909.1591011346-202
  • 52477909.1591012092-276

Object ID :

 H101631212

Share

Added to Favorite

Favorite

Slaapkamers

3

Ruimte

108

Beschrijving

Luxe wonen in hartje centrum! Het rijke culturele leven van Den Haag, de optimale bereikbaarheid door de snelweg en het openbaar vervoer, maar ook het Haagse Bos om de hoek en de uitstekende scholen maakt ons wooncomplex ‘Wijnhavenkwartier’ in de Haagse binnenstad de optimale locatie om te wonen en te werken. Het appartement werd in 2017 opgeleverd.

Het appartement in een aantal steekwoorden:

1. Optimale locatie en indeling.
Ruime, lichte en hoge woonkamer op het zuidoosten, drie slaapkamers, twee badkamers en een deels overdekt balkon over de hele breedte van het appartement met uitzicht op het toekomstig plein van het grootste culturele centrum van Nederland Amare, het stadhuis en de imposante skyline van Den Haag.

2. Luxe.
Dankzij de bouwkwaliteit en het gebruik van de allerbeste materialen kunt u de stad ook buitensluiten en genieten van absolute rust, comfort en luxe. De monumentale entree van het complex is voorzien van video intercom en camerabewaking. Intern is het appartement afgewerkt op het allerhoogste niveau. In het hele appartement ligt een doorlopende lichte stenen vloer van Italiaans Perlato Olimpo. De keuken heeft een werkblad en achterwand van Mystic River black natuursteen en is voorzien van Bosch en Siemens inbouwapparatuur. De hoekwoning is aan de buitenkant geheel voorzien van grote ramen van vloer tot plafond op het zuidoosten en -westen en heeft een lang balkon over de hele breedte van het appartement.

3. Duurzaamheid en design.
Het optimaal geïsoleerd appartement is geheel voorzien van stadsverwarming en gelegen in het duurzaam gerenoveerde voormalige ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties dat in 2017 de Haagse Architectuurprijs de Nieuwe Berlagevlag kreeg.

4. Multifunctioneel.
De indeling van het appartement en de functies van de kamers zijn eenvoudig aan uw wensen en woonsituatie aan te passen. Het appartement is ideaal voor zowel starters als jonge gezinnen of ouderen die terug willen keren naar de stad in een comfortabele en veilige woonomgeving. Het appartement is volledig gelijkvloers en het gebouw is uitstekend toegankelijk voor mensen met een beperking. Het complex staat midden in een voetgangersgebied: het Binnenhof, winkels, restaurants, het Centraal Station en het Haagse Bos zijn op loopafstand. Vanaf de parkeergarage aan de achterkant bent u binnen twee minuten op de snelweg.

5. Extra.
De oostelijke zijde kijkt uit op het groene dakterras van de universiteit (voorzien van bomen!), de westelijke zijde op het voetgangersgebied met een imposant plein en de ingang van het Nieuwe Cultureel Centrum. De woning heeft een eigen berging in de kelder. Het hele complex is voorzien van camerabewaking en drie inpandige fietsenstallingen. Tot de woning behoort een eigen parkeerplek met afgekochte erfpacht (met de mogelijkheid tot het huren van een extra plaats of het plaatsen van een oplaadstation voor een elektrische auto). Het huis heeft een actieve VVE en een gezellig bewonerscollectief met nieuwjaarsborrel, het gezamenlijk versieren van de kerstboom en een huisbibliotheek.

Indeling:

– Ruime en lichte woon- en eetkamer gelegen op de hoek van het complex met open keuken van 36 m2, plafondhoogte 2,6 m.
– Luxe open keuken met keukeneiland gedecoreerd met natuurstenen werk- en muurbladen, diverse BOSCH en Siemens inbouwapparatuur: 4-pits inductie kookplaat met afzonderlijke groep, afzuigkap, twee ovens, koelkast en vaatwasser.
– Drie slaapkamers: een royale hoofdslaapkamer (23 m2) met eigen badkamer, ook als tweede woonkamer of werkkamer te gebruiken, en twee andere slaap- of werkkamers (9,5 m2 en 8,9 m2).
– Twee ruime, moderne badkamers: de ene voorzien van ligbad en wastafel, de andere voorzien van douche en wastafel.
– Apart toilet met fonteintje
– Aparte berging voor wasmachine en droger

Bijzonderheden:

– Woonoppervlakte: 108,4 m2 + 13 m2 deels overdekt terras op de vijfde verdieping
– Bergruimte: 6 m2
– Eeuwigdurend afgekochte erfpacht van woning en garage
– Vloerverwarming door stadswarmte
– Ventilatiesysteem met warmteterugwinning
– Energielabel A
– Bijdrage VvE: € 186,94 per maand, bijdrage VvE voor de parkeergarage € 15,30 per maand.
– Parkeren in afgesloten parkeergarage onder het gebouw, de parkeerplek moet verplicht worden afgenomen bij de koop van het appartement. De prijs van deze parkeerplek is € 15.000 en de erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
– Oplevering in overleg, kan heel snel.

The perfect combination of high-end architecture, a prime location and urban dynamics: sun-filled 3-bedroom corner apartment with view on new square in front of biggest cultural centre of the Netherlands, the city hall and the impressive skyline of The Hague. There is close access to the central railway station and motor ways.
This luxury apartment is located the 5th floor of the architectural award winning complex ‘Wijnhavenkwartier’. The floor-to-ceiling windows on both corners of the apartment and the terrace on the whole length of the apartment providing beautiful light and view. The spacious living room, dining area and modern, fully equipped open kitchen with integrated appliances (Bosch, Siemens) are all one large communal space. Mystic River black marble stone was used for the kitchen worktop and wall covering. In addition there is one large master bedroom and two smaller bedrooms; a luxurious modern bathroom with bath, a separate bathroom with shower; a separate lavatory, and a utility room. The whole floor of the apartment has been made of Perlato Olimpo Italian limestone. It has been laid with under-floor heating to ensure optimum comfort. The whole apartment is extremely well isolated and is equipped with a ventilatory system and heat recovery.
A private underground storage unit is included.
The entrance of the complex is equipped with video intercom and CCTV security.
Purchase of an underground parking space is compulsory along with the apartment at a cost of €15,000.00

Gelijkwaardige woningen