Troelstralaan 255 a Amsterdam

Troelstralaan 255 a 1067MX Amsterdam

 

€275.000

Object ID :

 H101631045

Share

Added to Favorite

Favorite

Slaapkamers

2

Ruimte

62

Beschrijving

LUXE EN BIJZONDER WONEN OP EEN TOPLOCATIE!

Deze super de luxe en smaakvol afgewerkte apartment uit 2015 van maar liefst 62 m2 heeft het allemaal! 2 slaapkamers, woonkamer, luxe keuken en badkamer, een royale zonnige tuin en een perfecte indeling. Elke vierkante meter is volledig benut in deze unieke woning. De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonbuurt “Van Tijenbuurt”, in het sterk opkomende Nieuw-West! Een woning als deze komt maar zelden te koop.

Wat de woning zo bijzonder maakt, is de handige multifunctionele indeling. De woning is naar keuze te gebruiken als volledig zelfstandige woonruimte, óf op te delen in een woon-werkwoningen! Dit maakt deze woning perfect om er zelf in te wonen en tegelijkertijd te benutten voor uw bedrijf aan huis.

De globale indeling van de woning is als volgt

Begane grond: Je bereikt de voordeur via de gemeenschappelijke entrée en hal op de begane grond. De voorgevel is ook uitermate geschikt voor een gezellige eettafel of zitje om te genieten van de middag en avondzon met fraai uitzicht op groen. Entree: hal, meterkast en toegang tot de woonkamer. De moderne en luxe woonkeuken gelegen aan de achterzijde van de woning is voorzien van diverse inbouwapparatuur. (o.a. een inductie kookplaat, koelkast, vrieskast, oven combi magnetron, vaatwasmachine en afzuigkap).
Vanuit de woonkeuken kom je ook in de twee slaapkamers welke gesitueerd is aan de achterzijde van de woning. Tevens heeft u ook toegang tot het geweldige zonnige tuin via deze slaapkamers.
Via de tuin kom je in de achterstraat en de gezamenlijk (afgesloten) binnenplaats, die alleen toegankelijk zijn voor de huiseigenaren.

Erfpacht:
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor de erfpacht, de canon, bedraagt € 252,53 per half jaar. Destijds voor 10 jaar vastgelegd. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van 2000 van toepassing. De canon is jaarlijks aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting.

Ligging en bereikbaarheid:

De recent opgeleverde woning is gelegen tussen het winkelcentrum Osdorpplein en het Lambertus Zijlplein in. De openbaar vervoer voorzieningen zijn uitstekend te noemen met de buslijnen 21, 61 en 752 en tramlijn 13 brengt je in ca. 15 min in hartje Centrum. Via de Haarlemmerweg zijn de snelwegen A 4, A 5, A9 en A 10 snel bereikbaar en men is ook in ‘no-time’ bij luchthaven Schiphol maar ook Haarlem, Bloemendaal, Hoofddorp, Utrecht en Den Haag zijn gemakkelijk te bereiken. De visite parkeert hier nog gewoon gratis en neem je zo de stad mee in. Het is ook mogelijk om per fiets erop uit te gaan. Zo is de binnenstad van Amsterdam op 15-20 min fietsafstand. Lekker centraal dus!

Het stadsmeer Sloterplas ligt om de hoek. Je hebt hier tal van recreatie mogelijkheden zoals het Sloterparkbad met fitnesscentrum, horeca, watersport, wandelroutes en een nieuw aangelegd stadsstrand. Het sportpark “De Eendracht” met onder andere voetbalvelden, volleybalvelden, tennisbanen en golfbanen en het veelzijdige groengebied “Tuinen van West” liggen op loopafstand. Ook natuurgebieden Spaarnwoude en de Oeverlanden liggen beiden op ca. 20 minuten fietsafstand.

BIJZONDERHEDEN:
– Bouwjaar 2015
– Woonoppervlakte van 62 m2
– Tuin op het westen
– Gratis parkeren
– Lage servicekosten
– Binnen 25 minuten op de Dam met de fiets
– Eindhaltes tram 13 en bussen 21, 61 en 69 op loopafstand
– Stadsverwarming (vloerverwarming)

Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de begane grond met tuin en berging, eveneens gelegen op de
begane grond, plaatselijk bekend als Troelstralaan 255 A, 1067 MX Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Sloten (Noord-Holland), sektie I, complexaanduiding 6090A, appartementsindex 1, tevens omvattende het tweeënzestig/tweehonderddertiende (62/213e) onverdeeld aandeel in voormelde
gemeenschap.

De jaarlijkse indexcanon voor appartementsindex 1, met bestemming: koopwoning met tuin, met een bruto vloeroppervlakte (BVO) van tweeënzestig (62) vierkante meter, wordt vastgesteld op vijfhonderdzes euro en elf eurocent (€ 506,11), en is berekend op basis van een grondwaarde van vierentwintigduizend
eenhonderdtwintig euro en drieëntachtig eurocent (€ 24.120,83). De canon wordt jaarlijks aangepast aan de inflatie, verminderd met één procent (1%);

Gelijkwaardige woningen