Het complex is gelegen aan het Bos en Lommerplantsoen. Op steenworp afstand ligt tevens het Bos en Lommerplein met zijn dagelijkse markt en een diversiteit aan winkels. Voor het complex vindt u diverse bus- en tramverbindingen naar onder andere het Centrum en Station Sloterdijk. Tevens is de Ring A10 binnen enkele minuten aan te rijden. Er is een parkeerterrein bij het complex waar geparkeerd kan worden middels een vergunningsysteem of betaald parkeren.
Kortom, de ideale woning voor een starter, student of voor iemand die graag compact wil wonen binnen de Ring van Amsterdam.
Indeling:
Gemeenschappelijke entree met ruime nette hal, brievenbussen, huismeester en Miele Launderette. Middels de twee liften en het trappenhuis is de vijfde verdieping te bereiken. De verdieping is alleen toegankelijk voor bewoners en de entree en fietsenstalling aan de achterzijde zijn te openen door gebruik via een druppelsysteem.
Vijfde verdieping:
Entree woning, woon-/slaapruimte gelegen aan de westzijde. De woning is voorzien van een fraaie laminaat vloer. De moderne witte keuken is voorzien van 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en inbouw combi-oven. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van zwevend toilet, douche en wastafel. De verwarming/koeling van de studio wordt gereguleerd middels een vloerverwarming-/koelingssysteem welke per woning apart te regelen is.
Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1960, gerenoveerd in 2012;
– Servicekosten € 111 per maand inclusief voorschot stookkosten (€ 32,14);
– Luxe keuken en badkamer;
– Woning wordt aangeboden inclusief vaste kasten;
– Gelegen op erfpachtgrond, canon circa € 579,- per jaar, doorlopende erfpacht
– Huismeester aanwezig;
– Miele Launderette op de begane grond;
– Glasvezel verbinding en videofoon installatie aanwezig; – Actieve en solvabele VvE met huishoudelijk reglement; – Fietsenstalling aanwezig;
– Oplevering in overleg.