Beneluxlaan 53 Beverwijk

Beneluxlaan 53 1946WH Beverwijk

 

€229.000

Object ID :

 H101631287

Share

Added to Favorite

Favorite

Slaapkamers

3

Ruimte

90

Beschrijving

Het 4 kamer appartement heeft een ruime en lichte woonkamer met een schitterend uitzicht over de stad.
Tevens zijn er 3 ruime slaapkamers aanwezig, heden is 1 slaapkamer gedeeltelijk betrokken bij de woonkamer, maar door het plaatsen van een kamerdeur is dit een volwaardige slaapkamer aangezien de tussenwand intact is.
De CV is eigendom en dateert uit 2016.

Het appartement ligt op de 3e verdieping en is prima met de lift te bereiken. Er is een balkon (ca 6m2) aanwezig met veel zonlicht.
Tevens is er een inpandig balkon aanwezig naast de keuken.

Achter het pand is een parkeerterrein met voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Het pand is door de centrale ligging goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Nabij het complex is een bushalte aanwezig.
Winkelcentrum Wijkerbaan en Europaplein bevinden zich op loopafstand.

Er is een vereniging van eigenaren aanwezig, er wordt maandelijks een voorschot servicekosten/onderhoud in rekening gebracht.
Meer informatie is op verzoek verkrijgbaar.

Indeling:

Begane grond: afgesloten centrale entree, toegang tot lift en trappenhuis. De aparte berging is eveneens op de begane grond.

3e Verdieping:

Entree via trappenhuis met lift, gang met kastenwand, dichte keuken met doorgang naar de badkamer met douche en wastafel,
seperaat een toilet, zeer ruime en lichte woonkamer, 3 slaapkamers (1slaapkamer is gedeeltelijk betrokken bij de woonkamer, door plaatsing kamerdeur is dit een volwaardige slaapkamer, tussenwand is aanwezig).

Deze informatie is puur indicatief en zo goed als mogelijk opgesteld er kunnen geen rechten aan deze informatie en afmetingen worden verleend,
koper is zelf verantwoordelijk middels onderzoeksplicht, indien gewenst om dit na te meten of verder te informeren.

Gelijkwaardige woningen