Barrier 6 a Bergeijk

Barrier 6 a 5571TV Bergeijk

 

€1.395.000

Object ID :

 H101630341

Share

Added to Favorite

Favorite

Slaapkamers

4

Ruimte

250

Beschrijving

Te koop:
Een zeer karakteristieke en vrijstaande villa, gelegen aan de Belgische grens. Het betreft een ten tijde van Koning Willem I (ca 1840) gebouwde grenspost met zeer veel ruimte en een fraai perceel (8795 m2). De inhoud van het pand is maar liefst 900 m3!

Omstreeks 1970 en in de periode van 2000 tot heden is het pand grondig gerenoveerd (oa dubbele beglazing, vervanging van leidingen enz.)

Het pand ligt direct aan de doorgaande weg van Valkenswaard naar Lommel. Het pand beschikt nu over twee aparte woonetages met eigen voorzieningen (keuken, wc, badkamer). Bewoning met twee gezinnen/ echtparen is dus mogelijk.

Op de begane grond bevinden zich een open keuken met vloerverwarming en vijf overige kamers. De badkamer en wc zijn onlangs geheel gemoderniseerd. In de hal ligt een antieke stenen vloer. De ramen zijn allemaal dubbel glas met kunststof of houten kozijnen. De kamers zijn voorzien van hoge plafonds, waardoor alles zeer ruimtelijk oogt. In een van kamers staat een houtkachel.

Op de eerste verdieping bevinden zich een open keuken, gemoderniseerde toilet en badkamer, een grote woonkamer en nog drie andere kamers. Er is een eigen ingang via het balkon aan de zijkant van het pand.

Op de riante zolder bevinden zich twee cv ketels. Voor elke verdieping één. De cv ketel voor de begane grond wordt behalve gas gestookt, ook verwarmd door de houtkachel. Eventueel zijn er meerdere kamers te creëren op zolder.

Op de begane grond en de eerste verdieping ligt eenzelfde parketvloer en hangen dezelfde overgordijnen.

Het perceel bestaat uit grasland en bos. Tevens is er een grote vijver en een kampvuurkuil met buitentoilet aanwezig.

Kortom bent u zoek naar natuurbelevenis, maar wilt u toch dicht bij uitvalswegen wonen, neem dan contact met ons op voor meer foto’s en eventueel een kijkje in dit prachtige pand.

Gelijkwaardige woningen