Baileystraat 16 -41 Zwolle

Baileystraat 16 -41 8013RV Zwolle

 

€38.950

Object ID :

 H101631111

Share

Added to Favorite

Favorite

Ruimte

31

Beschrijving

Ruimtegebrek? Dan is deze ruimtebox wellicht wat u zoekt.

De ruimtebox is uitgevoerd in hoogwaardig beton met gesloten vloer en kan op korte termijn in gebruik worden genomen. De box is voor meerdere doeleinden te gebruiken, zoals opslag/stalling van auto, caravan, boot, etc. De ruimtebox is gelegen op het industrieterrein Marslanden G te Zwolle. Tevens is er op het terrein een algemene ruimte aanwezig met toilet voorziening.

Metrage
De ruimtebox heeft een oppervlakte van ca. 31,50 m² en heeft een afmeting van 3,5 meter breed en 9 meter diep, de vrije doorrijhoogte bedraagt 2,95 meter.

Bereikbaarheid
De Marslanden is zeer goed te bereiken voor gemotoriseerd verkeer. De ruimteboxen zijn bereikbaar via een rijbaan met een breedte van 6 m.

Voorzieningen
De ruimte beschikt over de volgende voorzieningen:
– geïsoleerde handbediende sectionaaldeur;
– nummerbord buitenzijde;
– lichtpunt met TL-lamp en schakelaar;
– wandcontactdoos.

Buitenterrein
– diverse verlichtingspunten;
– omsloten door middel van hekwerk;
– toiletgebouw.

Bestemming
Op het object is het bestemmingsplan ‘‘Marslanden’’ van toepassing. Op verzoek zal een afschrift van het bestemmingsplan worden toegezonden.

Bijzonderheden
Alle ruimteboxen, de gemeenschappelijke technische ruimte en het gemeenschappelijke buitenterrein zijn betrokken in een splitsing in appartementsrechten, voor deze splitsing is een Vereniging van Eigenaren (VvE) opgericht. Bij de overdracht is 6% overdrachtsbelasting verschuldigd.