Achterste Brug 0 ong Valkenswaard

Achterste Brug 0 ong 5556WC Valkenswaard

 

€524.000

Object ID :

 H101631011

Share

Added to Favorite

Favorite

Slaapkamers

4

Ruimte

338

Beschrijving

Deze woning is gelegen in België, Tisselrietweg 4 Neerpelt.

Op een boogscheut van de Nederlandse grens, gelegen in het pittoreske Pelt vindt u deze tijdloze volledig gelijkvloerse villa terug in de residentiele verkaveling “Grote Heide”, waar u na de dagdagelijkse drukte volledig tot rust komt.

Royale inkomhal met zoals eigenlijk overal in de woning veel natuurlijke lichtinval. Gastentoilet met handenwasser, woonkamer met open haard en lichtstraat. De woonkamer staat direct in contact met de eetkamer en het aangrenzende overdekte terras. De keuken is voorzien van alle hedendaagse comfort.
Vanuit de bijkeuken kom je in de bijzonder grote kelder welke droog is en voor vele doeleinden bruikbaar is. Aan de nachthal liggen 4 ruime slaapkamers en een recent vernieuwde badkamer welke een ligbad, douche, toilet en een dubbele wastafel heeft in een fraai meubel. Verder komt u vanuit de inkomhal ook in de grote dubbele inpandige garage. De woning heeft een mooie onderhoudsvriendelijke tuin waar altijd een zon en rust te vinden is. Kort omschreven een “levensloop bestendige gelijkvloerse villa” waar het buiten een schouwspel is van vogels en eekhoorns.

Onze Nederlandse klanten informeren we graag over de mogelijkheden van grenswerken en het goed georganiseerde Belgische onderwijs.
Meer informatie en volledige foto rapportage kunt u vinden op echovastgoed.be of bel +32 14 48 12 21

Gelijkwaardige woningen