Klantreacties

Recensies Mijn Huis Makelaardij

Je huis op funda zetten zonder makelaar: het werkt uitstekend 

Je huis op Funda zonder makelaar maar wel hulp bij onderhandelingen: dat werkt uitstekend. Ik deed zelf graag de rondleidingen (ik weet er tenslotte alles van) en heb leuke stellen mogen ontmoeten, waarvan er één ons huis heeft gekocht voor de vraagprijs.

Monique

Appartement snel en goed verhuurd *****

Je huis zelf op Funda zetten kan nu eenmaal niet. Maar mijn huurwoning stond via Mijn Huis snel op Funda Huur en daarnaast ook op Pararius Huur en was in no time aan expats verhuurd. Prima service!

 


 

 

Top geregeld *****

De verkoop was met vier weken een feit.
Prima verlopen en fijn contact.
Snel werd er op mailvragen gereageerd.
Je huis verkopen doe je gewoon zelf.
Dat kan iedereen en het bespaart je een hoop centjes.

Heim van der Zandschulp


Mijn ervaring met Mijn Huis Makelaardij is helemaal top *****

Mijn ervaringen met Mijn Huis Makelaardij zijn positief. De communicatie via de mail is snel en accuraat. En goedkoop je huis plaatsen op funda.nl – is ideaal voor mensen die zelf hun huis willen verkopen! Mijn huis was Bij de eerste bezichtiging al verkocht.
Mijn Huis Makelaardij is echt een aanrader voor iedereen die zelf zijn huis wil verkopen en niet te veel kosten wil maken.

P. Donderwinkel


Super *****

vlotte, goeie service, en goedkoop je huis verkopen

Marije Koopmans


Prima en snelle service! *****

Mijn ervaringen met Mijn Huis Makelaardij zijn positief. De communicatie via de mail is snel en accuraat. En de constructie – goedkoop je huis plaatsen op funda.nl – is ideaal voor mensen die zelf hun huis willen verkopen! Mijn huis was binnen een maand na plaatsing op funda.nl al verkocht!

Marc de Leeuw