Fotoreportage, energielabel, video, plattegronden

Professionele foto’s nodig? Nog geen energielabel?

Foto’s die u zelf maakt, bijvoorbeeld met uw telefoon, zijn vaak goed genoeg voor op Funda. Zeker als u zorgt voor genoeg licht, de camera recht houdt en van alle ruimtes een duidelijk plaatje schiet. Maar met professionele woningfoto’s maakt u natuurlijk wel een betere en meer serieuze indruk . Goede foto’s geven een nóg beter beeld van uw woning en zorgen voor een aantrekkelijk beeld, waardoor mensen langer blijven kijken.

Wilt u een professionele fotoreportage bestellen? Dat kan Mijn Huis voor u verzorgen. De prijs voor fotoserie voor een gemiddelde woning is 200,-. De foto’s worden netjes nabewerkt en door ons op Funda geplaatst, eventueel ter vervanging van uw oude foto’s. Stuur even een mailtje naar info@mijnhuismakelaardij.nl als u een professionele fotoreportage wilt bestellen.

Iets heel anders is het Energielabel. Verplicht bij de overdracht van uw woning. Dit label moet door een erkend  bedrijf worden verstrekt. Ook dit kunnen wij voordelig voor u regelen. Er komt dan een deskundige bij u thuis om uit te rekenen welk energielabel uw huis krijgt. Dit kost bij een normale woning 150,-. Stuur even een mailtje naar info@mijnhuismakelaardij.nl als u een energielabel wilt bestellen.

Voor plattegronden (45,- voor de hele woning) en professionele videoreportages (kant en klaar voor slechts 125,-) kunt u ons ook inschakelen. Deze producten plaatsen wij vervolgens gratis bij uw vermelding op Funda. Bestellen kan door middel van een mailtje naar info@mijnhuismakelaardij.nl

(prijzen onder voorbehoud wijzigingen leveranciersprijzen)