Woning in België op Funda

Je woning in België op Funda, waarom is dat een goed idee?
Je verkoopt een een huis in Vlaanderen, in het Belgisch-Nederlandse grensgebied. Dan wil je dat ook onder de aandacht van Nederlandse kopers brengen. En dat kan.
In de grensstreek wonen veel Nederlanders met plezier. Daarom wil je je huis in België natuurlijk ook in Nederland adverteren als het te koop komt te staan. Hierbij kun je niet om Funda heen.

Bij Mijn Huis Makelaardij verkoop je zélf je huis. Je betaalt dan ook geen makelaarscourtage. Je betaalt alleen eenmalig de pakketprijs.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bestel een pakket en vermeld het Belgische adres van de woning.
Voor de advertentie op Funda Nederland kiezen wij dan een denkbeeldig Nederlands adres in de buurt, want op Funda Nederland kunnen alleen Nederlandse adressen gepubliceerd worden.

Deze werkwijze is toegestaan, omdat Funda begrijpt dat Belgische huizen interessant zijn voor Nederlandse kopers. Hun interesse houdt niet op bij de grens.

Wat is het verschil met Funda Europa?

Woningen in Europa, buiten Nederland, komen normaal gesproken in de rubriek Funda Europa. Daar zou je je huis in België ook te koop kunnen aanbieden. Nadeel daarvan is dat op Funda Europa alleen kandidaten komen kijken die een huis in het buitenland zoeken, bijvoorbeeld een vakantiewoning.

Nederlandse en Belgische huizenzoekers die een woning in de grensstreek zoeken, in Vlaanderen óf in Nederland, vinden op Funda Nederland alle huizen in de gewenste regio bij elkaar. Zelfs Nederlanders, die misschien helemaal niet aan Vlaanderen dachten, worden met de voordelige huizen in de Belgische grensstreek in aanraking gebracht.

Bovendien: Funda Nederland trekt maandelijks miljoenen woningzoekenden. Dus een enorm bereik is gegarandeerd!

Let op: Gaat het om een recreatiewoning, waar men zich niet mag inschrijven, dan komt het huis in de rubriek ‘recreatiewoningen’.

Aanmelden

Start eenvoudig door een pakket te kiezen.